Mitä, miksi?

Itäistä Afrikkaa vaivaa pahin ruokakriisi kahteenkymmeneen vuoteen, tilanne koettelee ennenkaikkea lapsia. Lue lisää Unicefin raportista.

Olen kolmen lapsen äiti, nuorimmainen on vielä imetettävä ja mielikuvat Afrikan riutuvista lapsista eivät jätä rauhaan. Kunpa voisi auttaa, mennä paikanpäälle imettämään nälkäisiä vauvoja. Olen tuskin yksin ajatusteni kanssa ja koska ei ole järkevää että hyppäämme lentokoneeseen, on keksittävä keino auttaa täältä käsin.

Olen ommellut imetysnukkeja omille lapsille ja iloksi ystäville. Idea on mielestäni hauska, kaupasta ostetun nuken mukana tulee usein tuttipullo, mutta imetys on ensisijainen ja luonnollinen tapa ruokkia vauva:)

Nyt aloitin nukketehtailun ja työn tuloksena syntyi tämä blogi. Tarkoituksena on huutokaupata nuket, tarjoan nuken sille joka lahjoittaa suurimman summan. Kaikki tuotto menee Unicefille ja sitä kautta Afrikkaan.

Tekniset tiedot

Äitinukke on n. 20cm korkea ja 15 cm leveä. Mukana tulee n 5cm korkea vauvanukke. Jokainen nukke on huolella tehty ja yksilöllinen.Kankaat on pääosin kierrätysmateriaaleista. Sisällä oleva vaunu on aina uutta. Nukessa on pieniä osia, nepparit ja mahdollisesti nappeja yms. joten se ei käy pienen vauvan leluksi.